Харчування

Крем-суп з селерою

Ароматний і насичений суп з ніжною консистенцією із зелені селери подарує вам справжню насолоду за обіднім столом.
Інгредієнти
Масло вершкове – 3 ст. л.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Цибуля-порей – 200 г
Селера стебла – 800 г
Селера листя – 1,5 пучка
Часник – 2 зубчики
Лавровий лист – 2 шт.
Курячий бульйон – 1 л
Сметана –
Петрушка – для подачі

Спосіб приготування

У каструлю з розтопленим вершковим маслом, додайте подрібнену ріпчасту цибулю і селеру (800 г), а також нарізану кружальцями цибулю-порей.
Готуйте на середньому вогні 10 хвилин.
Додайте роздавлений часник і готуйте ще хвилину.
Додайте курячий бульйон лавровий лист, посоліть і поперчіть.
Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин.
У сотейнику розтопіть столову ложку вершкового масла.
Додайте кубики селери, влийте половину склянки гарячого бульйону з каструлі.
Варіть на слабкому вогні 5-6 хвилин до м’якості селери.
Остудіть.
Захололий суп пюрируйте блендером, додайте сметану і кубики селери.

Приємного апетиту!